Értékes pont Veszprémben.

szigetvarivsc.hu

 

 

Csapatunk a múlt heti botlás után pontszerzési szándékkal utazott Veszprémbe, amit sikerült is megszereznie. Pedig a kezdetek másról árulkodtak, több játékos sérüléssel bajlódott így a létszámhiány miatt több játékos ennek tudatában vállalta a játékot. A kispadon további sérült játékos ült, így a vezetőedző változtatás szerepköre csupán a játékosok pozicionálására korlátozódott.

 

A mérkőzés első félideje hullámzó játékot hozott, mindkét kapu előtt adódtak helyzetek, ám a kapusok remekül teljesítettek, a félidő végére mindkét háló érintetlen maradt.

A második félidőben egyre inkább mezőnyfölénybe kerültek a hazaiak, de a támadások befejezésébe mindig hiba csúszott, a védekezésünk jelesre vizsgázott ezen a napon. A hazaiaknak a támadó, a vendégeknek a védelmi szekció volt az erősebb így érdekes összecsapásnak lehettek szemtanúi a nézők.  Összességében a küzdeni akarás szellemében rászolgáltunk a pontszerzésre.

 

Rack Róbert: „A játékosok hozzáállása örömteli volt, ezért úgy gondolom a pontra mindenképp rászolgáltunk. Közel azonos erők küzdelme volt, néhány kiemelkedő teljesítménnyel mindkét oldalon.”


Vissza az előző oldalra

Előző mérkőzés
Bajnoki mérkőzés
2014. április 13., 15:00
Következő mérkőzés
Bajnoki mérkőzés
2014. április 13., 15:00

Szigetvári Vasas SC 

Tel: +36-70-360-8822

email: szigetvarivasas@freemail.hu