Nem sikerült a hazai bemutatkozás U15 csapatunknak.

SZVSC - Paks

Sajnos az előzetes várakozások szerint alakult az idei első utánpótlás torna, csapatunknak nem sikerült a meglepetés. Csoportunkban a negyedik helyen szerénykedünk, négy mérkőzés alatt csupán egy rúgott góllal. Az előzetes elvárásoknak megfelelően Tolna csapata zárt az élen és már most kijelenthető ők ott lesznek a középdöntőben. A második helyen a PVSK (ex Székelyhídi) csapata áll, az előbbi két csapat egy magasabb kategóriát képvisel. Nagy harc várható a csoport harmadik helyéért a Nagykanizsai, Paksi, és a Szigetvári csapat között. 

 

Jól kezdődött számunkra a torna, hiszen Tóth Klára Tünde góljával a vezetést, majd a győzelmet is megszereztük a Nagykanizsai csapat ellen, ám azt senki sem gondolta ez lesz csapatunk egyetlen találata a négy mérkőzés során. A következő mérkőzéseken simán nyert ellenünk a Tolna (2-0) és a PVSK (3-0). Az utolsó meccsen az addig gólt sem szerző Paks csapata ellen nagy reményekkel léptünk pályára, ám még az ellenfelünk talált egy gólt mi a mezőnyfölényünk ellenére kapura szinte veszélytelenül játszottunk, így hazai pályán kikaptunk a mezőny leggyengébb csapatától.

 

Az eredmények:

 

U15 első forduló eredményei

 

A tabellát böngészve szembetűnő az egy lőtt gól, a kapott gólok tekintetében pedig szintén nem állunk túl fényesen, főleg annak a tudatában, hogy a mezőny legjobb kapusa nálunk szerepel. Csapatunkra még sok munka vár.


Vissza az előző oldalra

Előző mérkőzés
Bajnoki mérkőzés
2014. április 13., 15:00
Következő mérkőzés
Bajnoki mérkőzés
2014. április 13., 15:00

Szigetvári Vasas SC 

Tel: +36-70-360-8822

email: szigetvarivasas@freemail.hu