Megalázó vereséget szenvedett csapatunk Győrben.

ETO Park

A Kecskemét utáni győzelmet követően már sokasodni kezdtek a sűrű fekete fellegek csapatunk felett, hiszen elvesztettük csapatunk egy meghatározó játékosát. A negatív előjelek sora tovább fokozódott, a heti edzés létszám sajnos nem ütötte meg a minimális szintet, így a mérkőzésre érdemben készülni nem lehetett. A korai indulás, a kései érkezés, a figyelmetlenség, az akarat hiányát csak tetézte, hogy az első 12 percben emberhátrányban játszottunk. Nemcsak a játékosok közötti technikai és motivációs tényezőkben, hanem infrastruktúra tekintetében is hatalmas a lemaradásunk, a műfüvet nagyon ritkán látó játékosaink teljesen elvesztek ezen a technikai alapképességeket követelő pályán.

 

A mérkőzés számunkra nem az előzetesen megbeszéltek szerint indult, ellenfelünk tetszés szerint vezette támadásait és ért el gólt, számunkra csak statisztaszerep jutott. Mint egy rossz álom, melyből nincs ébredés és nincs kiút. Nehéz helyzetünket tetézte, hogy sok játékos teljesen maga alatt játszott, rengeteg régen nem látott hibával, így a végeredmény csak a számszerűségben lehetett kérdéses.

 

Rack Róbert: Nagyon kényelmetlen helyzetben éreztem magam a kispadon, tisztes helytállásra számítottam, de ma csapatunk még edzőpartnernek sem volt megfelelő. Nagyon mélyről indultunk és úgy nézett ki sikerül a felszínre evickélnünk, de újra összecsaptak felettünk a hullámok és megint süllyedünk… talán még mélyebbre, mint ahonnét indultunk. Jót fog tenni a téli szünet, rendezni kell a sorainkat.


Vissza az előző oldalra

Előző mérkőzés
Bajnoki mérkőzés
2014. április 13., 15:00
Következő mérkőzés
Bajnoki mérkőzés
2014. április 13., 15:00

Szigetvári Vasas SC 

Tel: +36-70-360-8822

email: szigetvarivasas@freemail.hu