Győzelem hazai környezetben. Szigetvári Vasas – Dorogi Diófa SE 3-2

szigetvarivsc.hu

A múlt heti idegenbeli siker után a középmezőny tagját, Dorog csapatát fogadtuk. Bizakodva vártuk a mérkőzést, folytatni szerettük volna sikeres szereplésünket, választ adva a kételkedők szavára, nem véletlen volt csak a győri sikerünk. Ellenfelünk csupán egy cserével érkezett, és a hosszú út és sokat kivehet a játékosokból, ez mind előnyt jelenthet a számunkra. Ennek tudatában nagy kedvvel léptünk a pályára.
Kiegyenlített játékkal és rengeteg hibával kezdődött a mérkőzés, helyzetek nélkül. A semmiből szerezett vezetést ellenfelünk egy távoli lövést követően, mi pedig a semmiből egyenlítettünk, Tóth Dorottya rúgott el nagyszerűen egy szabadrúgást, megszerezve ezzel az egyenlítést és élete első NBII-es gólját. A huszadik percben egy bal oldali támadás során 18 méterről egy jól eltalált lövéssel újból vezetést szerezett a vendégcsapat, amit a jó formában lévő Rofrics Regina gyakorlatilag egy perc alatt újra kiegyenlített. A gól után a dorogi csapat folyamatosan átvette az irányítást, a hazai csapat térfelére terelődött a játék, de gólt nem sikerült szerezniük, a csapatok 2-2 –es állással vonulhattak a szünetre.
A fordulás után mindkét csapat a győzelem megszerzésére játszott és fordulatos, izgalmas játék alakult ki. A félidő felétől azonban előnybe került a hazai csapat, fokozatosan egyre több veszélyes támadást vezetett, ziccerekig jutott ám a befejezés nem sikerült. A hazai cserék remekül sikerültek, új színt vittek a játékba. A 84-ik percben épp az egyik cserejátékos volt a főszereplő, remekül szerelt az ellenfél térfelén, majd egy remek centerezés után Rofrics ugorhatott ki gólhelyzetben és nem hibázott, a kimozduló kapus lábai között gurította hálóba a labdát, megszerezve ezzel a hőn állított győzelmet.


Vissza az előző oldalra

Előző mérkőzés
Bajnoki mérkőzés
2014. április 13., 15:00
Következő mérkőzés
Bajnoki mérkőzés
2014. április 13., 15:00

Szigetvári Vasas SC 

Tel: +36-70-360-8822

email: szigetvarivasas@freemail.hu